Kalas Kalas (2017)

Oj, vad fort det går. Nu är det sommar igen. Den andra juli fyller jag år och som vanligt vill jag att den dagen ska vara en dag med mycket fika och småprat, med mycket släkt och vänner.

Jag tänker också, som vanligt, undvika det mesta av planering och krav. En födelsedag är en dag att ta det lugnt på. Jag kommer sannolikt att baka någonting, jag kommer nog ha med mig både picknickfilt, kaffetermos och möjligen någon aktivitet. Min förhoppning är att fler vill göra som jag.

Ta med dig någonting du vill fika, dricka och bjuda andra på. Ta med dig någonting att sitta på och så gör vi av dagen vad vi vill. Är där torrt väder är vi som vanligt ute, skulle det regna går vi som vanligt in.

Vi är på samma plats som förra året, ifall du undrar var är det bara att höra av sig. Vi räknar med att vara på plats från lunch(ich).
Ifall du är släkt med mig eller ifall du räknar dig till mina vänner är du mer än välkommen. Kanske har vi pluggat ihop på sistone, kanske jobbar du på mitt jobb, kanske har vi känt varann i 20 år bara ändå. Väldigt få kommer få personliga inbjudningar, men alla är välkomna.

Vi brukar bli mellan femton och tjugo personer. En ganska härlig blandning mellan familj och övriga. Ofta kommer det en handfull barn. Vem vet vilka som dyker upp denna gången, jag vet inte.

Du får gärna höra av dig i förväg och säga att du kommer, eller bestäm dig i sista minuten och kom ändå. Hoppas vi ses.