Bloggsuget

Jag har känt ett sug på sistånne. Kanske är det för att jag har haft möjlighet att ta det lite lugnare på sistånne, kanske är det för att jag inte bloggat på lite över ett halvår och det ändå någonstans rycker lite i mina fingrar. Kanske är det för att jag har ett nytt tangentbord på gång in i mitt liv och jag bara vill låta det gå varmt när det väl kommer. Jag hoppas så att det är lika fins som i min fantasi.

Den här veckan började med förra helgen. Jag har varit lite förkyld, men låssades inte om det på lördagen, kändes bara möjligen vid det på söndagen och blev till slut tvungen att sjuka mig på måndagen. Jag har varit stillasittande för det mesta måndag och tisdag, men inte ens haft tråkigt. Det är ett bra tecken på att någonting inte är som det ska. Jag är inte den som sitter still en hel dag utan någonting att göra annars. Idag har jag mått bättre. Jag har inte vågat mig på att gå ut idag, men jag har varit på balkongen en sväng. Det var skönt med frisk luft iallafall.

Någonting annat som kommit tillbaka till mig över det senaste halvåret och som varit ersättningen till bloggen i stor utsträckning för mig är sociala medier. Det är länge sedan jag var aktiv på någon av de traditionella sociala medierna, idag finns inte ens mina konton där kvar. Men strax efter att jag slutade blogga började jag microblogga igen. Mastodon har visat sig vara en underbar plats att befinna sig på. Åtminstånne så här långt. Jag ser fortfarande framför mig att det är en platform som kommer växa och hitta sin plats på internet lite. Men så långt så bra!

Imorgon ska jag till jobbet igen. Det känns skönt att ha friskat sig. Hoppas det är plusgrader på morgonen, annars blir det det framåt dagen :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.