En fuktig insikt

Det har varit varmt i helgen. Underbart varmt. Jag har jobbat och avslutade helgen klockan fyra på måndagen. Är man ledig fredag och tisdag kan måndag gott få vara helg. Det regnade på morgonen och sen var det varmt hela dagen. Ikväll blåser det svalt och skönt.

Jag har kommit till en väderbaserad insikt. Jag gillar när det är varmt och när det är kallt. Jag gillar när det är torrt och när det regnar, jag är glad för de flesta väder, men jag gillar när det är luft runt mitt vatten. Ett härligt sommarregn eller en mustig höststorm är som musik för mina öron. Riktigt kall snö eller en regnbåge om våren möter jag med glädje. Men jag gillar inte när det bara är fuktigt. Det är en ny insikt att jag inte gillar alla väder. Men idag har det bara varit klibbigt, och det har inte varit vidare skönt. Som alla väder fyller det säkert någon funktion, och många gillar det nog. Men det är inte mitt favoritväder.

På kvällen var vi ute och lekte. Det blåste en sval vind. En underbar sommarkväll. Imorgon är jag nästan ledig, jag har bara ett kort jobbmöte. På onsdag är jag också nästan ledig. Jag har bara ett kort politikmöte. Jag hoppas på torrt eller blött sommarväder, och möjligen på bakning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.