En ledig helg

Det är en vecka sedan jag gick ut skolan idag. Det har hänt mycket och lite på den veckan. De första dagarna var jag ledig. Jag hade intalat mig att det skulle bli skönt att vara ledig ett par dagar efter jag tagit examen för att liksom bara känna mig ledig. Det blev ganska tråkigt efter ett par dagar. Jag fick en oväntad barnledig helg och kände mig lite vilsen. Varje barnledig stund har ju varit studietid de senaste två åren (inte riktigt såklart, men typ) så nu kändes det alldeles konstigt att kunna gå ut och göra vad jag ville hela dagen. Jag har kastat frisbee två gånger på samma helg. Jag har haft tråkigt och jag har bråkat med elektronik. Jag har bakat bröd och jag har heminrett. Det har hänt mycket den senaste veckan. Både små saker och större. Det känns bra att ha kunnat kasta lite frisbee i helgen iallafall. Jag hoppas på mer av det i sommar. Jag hoppas också på drakflygning någon dag snart. Men vi får se med den saken.

Kalmar har en jättebra frisbeegolfbana. Även om den är lite myggtät om kvällarna.

edit: Justdet. Det är nationaldagen idag också, men vem har tid att tänka på helgdagar när man jobbar i omsorgen, vi jobbar när vi behövs. För jämnan ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.