Hälsa, Rörelse.

Min stegräknare gick sönder (igen) i november. Jag har saknat den stundvis, men inte jämnt. Jag ersatte den i förra veckan. Jag rör mig mindre nu än vad jag gjorde förr. När Ebba var liten var det så lätt att gå ut med vagnen och ta sig långa sträckor till fots. Idag är det cykel eller buss som gäller. Kanske är det dumt att röra sig mer för att jag har stegräknare på, det är ju lika enkelt att gå utan. Men den fungerar bra för mig. Den lyckas motivera mig och jag har nått det mål jag satt varje dag i en vecka nu. Jag är nöjd. Den är dessutom liten och smidig.

Som ett trippel-A, både till formen och storleken, fast på ett snöre.

Idag har jag suttit ner större delen av dagen. Jag är på vänsterpartiets kongress i helgen. Vi har rest idag, det var en lång resa. Det var inte alls självklart att jag skulle få röra något vidare på mig idag. Men med en god prommenad efter maten gick det idag också. Imorgon börjar själva mötet. Vi får se ifall det blir några vidare steg då.

Jag känner mig hälsosam, pigg och mötespeppad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.