Pyssellevel up

Vi skaffade en laminator häromveckan. Hoppas på att det ska vara ett bra pysselverktyg i framtiden. Idag har jag byggt en skog med den.

Vi har städat undan alla julsakerna. Vi hade ju inte så många framme, men granen och lite stjärnor som hängt i fönstrena. Nu har vi vanliga tråkiga lampor i fönstrena.

När Ebba började tröttna på att plocka julsaker lekte hon tält med julkorten. och plötsligt hade vi fått inspiration. Våra pokémon ville campa, och då behövde de så klart en skog. Det finns massor av sätt att göra en skog. Men jag bestämde mig för att pröva laminatorn och se vad den kan göra. Idag har vi konstaterat att den kan göra träd. De står fint men inte vidare stadigt. Däremot räknar jag med att de går att spara och ha vid ett senare tillfälle ifall någon vill annan vill tälta igen någon gång. Det är väl den stora fördelen med laminatorn. Saker man gör av papper tål plötligt lite mer och är lite mindre fladdriga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.