Flyttstäd, fortfarande?

Den här veckan har jag packat upp ytterligare ett par lådor sedan flytten. Jag bestämde mig för att ett rum till skulle vara lådfritt när Ebba kommer hem hit igen i nästa vecka. Jag är i princip där. Men det tar tid och kraft att packa upp det sista. I början är det enkelt att tömma lådor. Allting är viktigt att få upp och allting får plats på sina ställen, hittar man en låda som inte är så viktig kan man ta nästa helt enkelt. Men nu är de flesta flyttkartongerna som är kvar fulla med småsaker som inte har någon riktig plats, alternativ böcker som är för många för mina hyllor.

Tre rum här hemma har fortfarande lådor stående på golvet. Köket har ett par stycken lådor som ska ner i källaren, och några till med olika småsaker och köksredskap som sällan används. I sovrummet står lådor med verktygslådor bredvid lådor med kontorsmaterial och lådor med sängkläder. I vardagsrummet har jag under veckan packat upp en låda med böcker, en med sängkläder och en med skröff. Vardagsrummet är nästan lådfritt. Jag är nöjd med det. Idag är lördag, jag ska till jobbet om ett par timmar men eftersom att jag varit uppe (någorlunda) tidigt idag tänker jag sätta mig för att gå ner till källaren med en hel massor av tomma kartonger som står i klädkammaren just nu. Att klädkammaren är full har varit lite av en block. Snart är den borta. Det är länge sen jag började känna mig hemma här nu, men det ska verkligen bli skönt när det inte står en massa lådor i mitt hem, även om det är svårt att hitta tid för flyttfix mellan skoluppgifterna ibland. För att inte tala om var min bloggtid tagit vägen, den är som borta.

edit:

före

efter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.