Minusgrader

Idag var första gången för den här säsongen det var minusgrader när vi gav oss ut. Tidigt på morgonen satte sig Ebba och jag på cykeln och åkte mot förskolan. Nu sitter jag i oskarshamn och väntar på att dagens föreläsning ska börja.

Soluppgången på väg till skolan igår. Omställningen till normaltid gör nytta i den här änden av dagen.

Jag ser fram emot vintern. Mot kylan. Det ska bli så skönt när man får ha sockar och kängor på sig och allt är mjukt vadderat. Min nya mössa har slagit väl ut.

De skolarbeten jag jobbat som mest med den senaste veckan börjar bli klara nu. I veckan har jag lite möten och annat planerat men snart ser jag fram emot en lite lugnare helg. Jag hoppas på lite kylig utevistelse.

Kanske blir det en fotoprommenad mot slutet av veckan. Jag hoppas lite på det. Särskilt kul nu när Ebba också har en kamera att ta med sig. Här är några bilder från de senaste sju dagarna.

Underbara soluppgång. Det här var då träden fortfarande tvekade något.
Här går gränsen för autofokus på min lilla kamera. Men jag hade sällskap av en trevlig skata medan jag väntade på bussen idag. Den flög runt, runt och landade till slut i träden bakom, klicka för zoom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.