Glasögon

Av alla konstiga saker man kan vara förvånad över så är jag förvånad över hur jag ser ut. Eller kanske snarare att jag fått komplimanger för hur jag ser ut utan glasögon på sistånne. När det blivit ljusare ute har jag börjat ha solglasögon igen och därför är jag ibland glasögonlös i skiftet mellan inneglas och uteglas.

Tydligen ser jag bra ut utan glasögon. Det innebär inte att jag kommer sluta använda dem någon gång snart, det mesta är lite suddigt utan dem. Men den tanke som kommit smygande under våren, att det kanske är dags för ett par nya känns lite mer nära nu än förr. Kanske önskar jag mig det i födelsedagspresent, nya glas :)

Så här kan jag se ut utan glasögon, lite trött. Tur att jag inte är lika suddig som allt runt mig.

I övrigt pågår förberedelserna för fullt inför årets 1:a maj. 1:a maj är vår dag. Arbetarrörelsens dag. Vi firar våra segrar och blickar fram mot nya. Vi protesterar mot orättvisor och samlar oss för att stå emot dem. Jag har inte gjort mer än någon annan av förberedelserna, med tanke på skolan och jobbet som tar mycket tid. Men jag har gjort nog för att det ska börja kännas nära. Jag ska stå på scenen och är lite nervös. Men ska inte hålla något regelrätt 1:a majtal och är nöjd med det. Kom gärna och fira med oss på Lindöskolan i Kalmar på måndag.

Nu fortsätter veckan med jobb imorgon och vabb på fredag för förskolan har studiedag. Sen jobb i helgen och en 70-årsfest. På fredag kommer också nya Mario kart. Det är det bilspelet vi sett fram emot sedan vi skaffade vårt nintendo switch. Får se vad Ebba gillar det när det kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.